Kızım 16 aylik biraz önce bir arşiv kaydı dinledim, çocuk eğer yemegi oraya buraya sürüyorsa tabakları ters çevirip kaldiriyorsa orda çocuğa kuralı öğretmek gerekir diyor bı dinleyicinin sorusuna adem hoca, ama aynı zamanda da zarar verici şeyler hariç engellenmemeli diyor, şimdi yemeği etrafa saçıp dökmek çocuğa zarar vermiyor ki. Az önce kızımla resim yapıyorduk, kağıda çizdim, o kalemi aldı yeri cizmeye başladı, biraz bekledim çizdi öğrendi baktı, sonra karalamaya başlayınca kızım yapma gel kağıdı çizelim dedim, yapma dediğim için yapmaya devam etti sonra elinden kalemi aldim ağlamaya basladi, annecim yeri cizmiyoruz aglaman bitince yanıma gelebilirsin dedim, ağlamaya devam etti bı sure sonra geldi sarıldım başka oyun oynamaya başladık. Duygusal yoksunluk durumu olmadığını dusunuyorum. Şimdi ben normalde hiç biseye hayır demiyorum nerdeyse geçen gün duvarı çizdi peşinden sildim beni kaygilandiran evin kirlenmesi değil ama yapılmaması gerektiğini hangi davranışları karşısında öğreteceğim, kendine zarar vermeyecek şeylerde istediği kadar oynatiyorum