iktidar mücadelesi ne zaman başlar?

yazaranne

New member
merhaba
kızım 11.5 aylık. her istediğini ikiletmeden yapıyorum. fakat bunu kullanmaya başladı. örneğin suyunu kendisi içebilmesine rağmen artık benim içirmemi istiyor. ya da yerden eğilip bir şey alabilmesine rağmen benim almamı istiyor. bu durumda nasıl davranmalıyım? bir de bu yaşta bir bebekte iktidar mücadelesi var mıdır?

Naide

New member
merhaba
kızım 11.5 aylık. her istediğini ikiletmeden yapıyorum. fakat bunu kullanmaya başladı. örneğin suyunu kendisi içebilmesine rağmen artık benim içirmemi istiyor. ya da yerden eğilip bir şey alabilmesine rağmen benim almamı istiyor. bu durumda nasıl davranmalıyım? bir de bu yaşta bir bebekte iktidar mücadelesi var mıdır?

iktidar mucadelesi dogumdan hemen sonra da baslayabilir Adem hocaya biri sormustu yeni dogan bi bebek emzik icin iktidar mucadelesi verir mi diye evet verir diyordu..
Benim bebegimde 14 aylik bazen sizin bebeginizle ayni seyi yapabiliyor yani alabilmesine ragmen vermem icin kendi capinda vucut diliyle anlatiyor.. Ben problem yapmiyorum bazen annecim alabilirsin onu hadi gital diyorum bazen, bazen de veriyorum.. Yalnis anlamadiysam ve yalnis hatirlamiyorsam bu yasta cocuklar annelerini kullanmak nedir bilmezler.. yani onlar suistimal etmezler bizi ben oyle biliyorum..

Son düzenleme: