Ilk zamanlar benim annem de mudahale ettigimde kiriliyordu biz bilmiyor muyuz diyordu.. En son patladigim nokta kizima ilac verirken klasik zorla verme yontemi yanaklarini sikarak vermeye calisti.ben de anneme anne yanaklarini sIkma o zaman iyice nefret eder almaz bizden de sogur dedim.o da cok kirildi al o zaman kendin ver dedi. Ben de cok agladim. Sonra karsima aldim konustum " Bak anne ben benim gibi bir cocuk yetissin istemiyorum,sizin gibi de cocuk yetistirmek istemiyorum.siz hic ilgilenememissiniz buyuklerinizin yaninda utanmissiniz. Utancinizdan doya doya Sarilamamissiniz bile.. Bak ben simdi insanlara sarilmaktan nefret ediyorum.. Zamaninda guvenli bir sekilde baglanamadigimiz icin aramizda hep bi sogukluk var.birbirmize kendimizi birakamiyoruz. Kaliteli zaman geciremiyoruz.hic hatirliyor musun unv. Okurken eve tatile geldigimde karsilikli bir ikindi cayi ictigimizi.. Sen hep mutfaktaki isleri dusunuyosun.o yuzden birbirimzle guzelce anne kiz muhabbetimiz hic olmadi. Sen hep teyzelerimin yaninda kendini daha mutlu hissettin cunku bizden o sicakligi bulamadin. Ama bunun sorumlusu biz degiliz. Simdi ben bu hassasiyetlerde bi cocuk yetistirmek istiyorum. Sen de istemezmisin. Boyle yetissin bizim gbi olmasin. Simdi lutfen bana kirilma ve yardimci ol" dedim.. Hem agladim hem konustum Annem cok duygulandi. "Cok haklisin hic bisey demiyorum.gerrcekten cok haklisin. Bizim gbi olmasin.biz sizi buyuklerimizin yaninda sevemedik ilgilenemedik. Bu yuzdende baglanamadik (onceden hep agzimda guvenli baglanma kelimesi oldgu icin annem de alismisti) sen guzwlce yetistir " dedi. Ve o gunden beri cok destek oluyor. Ogrendigim herseyi anlatiyorum bazen beraber manti yaparken telegram dinliyoruz hepberaber.. Dusunun babama Adem hocadan kitap imzalatmistim. Benm 12 yasindaki kardesm icin okusunlar diye. Bu yastan sonra cocuk icin kitap mi okuycaz demisti. Telegram dinledikce o da heyecanlaniyor.yeniden guvenli baglanmayla ilgili seyleri dinledikce etkileniyor..Babam cok kati bi insandir ki o bile suan cok sicak bakiyor.. Hatta arada bana espri yapiyolar Adem amca ne diyor diyolar..

Size tavsiyem COK UYANIK OLUP FIRSATLARI DEGERLENDIRIN...
Ne mutlu size,epey güzel bir yol almışsınız annenizle.
Perşembe akşamı kayınvalideme yemeğe gittik eşim kardeşi eltim ben. Bu platformdan buradaki yazışmalardan bahsettim kırılıyormusun seni ikaz ettiğimde dedim.
İlk zamanlar şahsi algılayıp üzüldüm,kırılmadım çünkü üslubunda hiç bir yanlışlık yoktu. Ama zaman içinde gördümki kızım sen evladın için eşinide,kendi annenide,amcasınıda,teyzesinide uyarıyorsun o zaman şahsi olmadığını anladım. Bizim zamanımızda böyle değildi tabi siz okuyorsunuz araştırıyorsunuz herşey eliniZin altında daha ulaşılabilir,bilinçli annelersiniz sizler dedi.
Ama ben yapacağımdan geri kalmam sen beni uyar demeyide unutmadı

yeterki üslubunuz düzgün olsun ve bıkmayın usanmayın yılmayın, gerçekten savaştığınız insanlar sevgisiz nesil maalesef.