Kayınvalidem İnatlaşıyor Ne Yapabilirim ?

yiğitimmm

New member
Kayınvalidem bebeğimle ilgili kararlarda çok inatlaşıyor ne yapabilirim ...Özellikle karnı tok olduğu zamanlarda çocuk doymamistir yok onu verelim yok bunuda yesin ben görmeden ağzına tıkıyo sinir ediyor beni artık

yiğitimmm

New member
Bi kaç verisinde yiyo sonra rededio özellikle karninin tok olduğunu söylememe rağmen bunu yapıyo inatlasiyo

yiğitimmm

New member
Ben bunu ilk zamanlarda çok sık söyledim hala inatlasiyo ve en son evime geldiğinde dediki K.validem çok karışıyo diye düşünüp bana kızabilirsin ama çoktauumrumda değil dedi bana yaa sinirden boğazına yapismak istedim :-(

yiğitimmm

New member
Aminn sinem hanım :-D allahtan eşim farkında o da bazen bana destek oluyorda öyle başa cikabiliyorum bazen :-D

yiğitimmm

New member
Benim aslında hiçbir sorunum yok k.validemle ama tek sinirimi bozan şey gıcık eden konusmalari en son çocuğa çilek reçeli verdi ve alerjik reaksiyon gösterdi ve bunu ona soylememe rağmen 2. Ye verdi yine aynı durum oldu benim tek derdim işe başladığım zaman yapma dediğim şeyleri bana inat yapması bu çok dusunduruyo beni olan ogluma olucak yani mehpare hanım yoksa yedirip icirsim ďaha mutlu olurum ama eline ne geçiyo bu şekilde davranarak koskoca kadına

Son düzenleme:

yiğitimmm

New member
Doğru diyorsun bide öyle deneyeyim sinem hanım mantıklı söylediğiniz hiç cevap vermeye tenezzül etmemek en doğrusu :)

yiğitimmm

New member
Neler neler yapmadim mehpare hanim ilk zamanlarda hep iyi niyetli yaklaştim ama hep iğneleyici konuşmaları oldu bana karşı her söylediğimi hep yanlış anladı ve Ailedeki herkes K.validemin asla eleştiriye gelmediğini ve dedigim dedik oldugunu söylüyor ki kendi ailesi bunu söylüyor hep art niyetle yaklasiyo bence hazmedemedigi bazı şeyler var bilmiyorum eminim benim kadar sabreden insan yoktur

yiğitimmm

New member
Bu saatten sonra çok fazla görüşmeyi düşünmüyorum mehpare hanım zaten yeteri kadar yıpranmışim hersey olacağına varır bence hayat çok kısa o yüzden bundan sonra kendimi ve ailemi daha çok onemsiycem

yiğitimmm

New member
Aynen sinem hanım benim K.validemde hep kusurumu arıyor geçen geldiğinde eşime yiyecek bişeyler hazirladim kuru kuru yemesene içiçek bişey yok mu falan diye sırf sinir ediyor beni sanki ben düşünmüyorum kocami Saçmalığa bakar mısın halbuki çayı ısıtıyordum yani gelde konuş güzel güzel bu insanla insanda konusacak heves birakmiyolar bi kere

yiğitimmm

New member
Böyle insanlar yanlız kalmaya mahkum ediyorlar kendilerini yazık ediyorlar allah akıl fikir versin sinem hanimcim allah herseyi görüyor ama tek dileğim Rabbim kızındada kat kat göstersin diyorum .

Ruken

New member
mehpare hanım sizi takdir ettim. o kadar çekmenize rağmen bu kadar olumlu konuşmanız beni çok etkiledi... ama insan bazen dayanamıyor, üstelik çocuk söz konusu ise ben kaldıramıyorum. tabi bişey söylemiyorum ama içim içimi yiyor. yinede sizin kadar olumlu düşünmek isterdim...

yiğitimmm

New member
Bende bu kadar pozitif dusunemem doğrusu hele ki dayak atıcak aşağılayacak yok öyle bir dünya kusura bakmayın herkes siz gibi değil mehpare hanım ve olmakta istemem zaten herkes haddini bilmeli.ki K.validem kayın validesinden çektiği halde bana bunu yapıyor ben çektim o da çeksin der gibi sinem hanım aynı anlattıklarıni bana da yapıyor ? Sanki günah çıkarıyor

yiğitimmm

New member
Kabullenip güler yüzlü davrennadigimizi soylemedik atika hanım siz farklı algılamissiniz sanırım :( K.validem çocuğumla ilgili inatlasiyo benimle anlayabiliyor muyum

Ruken

New member
arkadaşlar bence biraz daha olumlu konuşmalıyız bu formda. zaten buranın amacı o. olayları iyice büyütüp buraya yazmayalım. kötü olaylar yaşayıp burada bizimle paylaşan arkadaşlara da olumlu düşünceler aktaralım ki yuvaları bozulmasın. kayınvalideleri sevmesekde saygı duymamız gerekir eşlerimiz için... lütfen kötü yönden birbirimize gaz vermeyelim...

yiğitimmm

New member
Kabullenip güler yüzlü davrennadigimizi soylemedik atika hanım siz farklı algılamissiniz sanırım :( K.validem çocuğumla ilgili inatlasiyo benimle anlayabiliyor muyum

Ruken

New member
Ruken hanim gaz verdigimi dusunuuosuunuz sanirim:( hangi yazdigimda kotu davranin yuvanizi yikin dedim.ben duymamazliktan gelin belki inadindan vazgecee dedim.saygsizlik edinmi dedim.bu forumun amaci bu evet ama polyana olmaya gerek varmi hayatin gercekleride var.sesinizi cikarmayin icinize atin cozemiyosanizmi demelydim.ne demeliydim.herkez dusuncelerini ozgurce ifade ediyo ki kotu birsey yazdigimi dusunmuyorum.yigitim hanima.

sinem hanım ben isim vermedim. sizi de kırmak istemem. ama herkes bişeyler yaşıyor burda tüm olayları anlatmak bana doğru gelmiyor. çünkü karşımızdaki insanlar yanlış anlayabilir. bence daha çok olumlu düşünceler aktarsak daha iyi olur. ne kadar olumlu düşünce aktarsak bilinç altımız o kadar pozitif düşünür bakış acımız değişir... siz çok çekmişsiniz ve gitmeme kararı almışsınız buna saygı duyuyorum. ama burada yazmanız bazı insanlara cesaret olabilir onlar bu yolu seçebilir. sizin eşiniz bunu kabul edebilir ama bir başkasının eşi bunu kabul etmez...

Sümeyyeee

New member
Bizde tamamen bağları kopardık ve şükürler olsun huzurum yerinde sayesinde bütün kaynanalara antipatik yaklaşıyorum

Ecem

New member
Neler neler yapmadim mehpare hanim ilk zamanlarda hep iyi niyetli yaklaştim ama hep iğneleyici konuşmaları oldu bana karşı her söylediğimi hep yanlış anladı ve Ailedeki herkes K.validemin asla eleştiriye gelmediğini ve dedigim dedik oldugunu söylüyor ki kendi ailesi bunu söylüyor hep art niyetle yaklasiyo bence hazmedemedigi bazı şeyler var bilmiyorum eminim benim kadar sabreden insan yoktur

Sizi cok anliyorum tum gelinler yasiyoruz boyle durumlar.bazen ilerde bizimde tecrubeli,yasli,inatci kayinvalideler olabilecegimiz aklima gelmiyor degil.hepimiz onlarin gectigi yollardan gececegiz.belki onlarda k.validelerinden oyle gormuslerdir gore gore benzemislerdir.bize dusen nasil k.valide anne olmak istiyorsak oyle gelin olmak sanirim.herkes oyle diyor diye kotu olacak diye bisey yok.icinde belkide bilinmeyen derin yaralar vardir.naparsak yapalim naparlarsa yapsinlar ne atiliyor ne satiliyorlar.kendi anne babamiz gibi birer parcamizlar malesef.bunu kabullenmekle yola baslasak cocuklarimiza gostermeye calistigimiz genisligi onlarada gosterebilirsek biraz daha eahatlayabiliriz.bu kendim icinde gecerli bende savas veriyorum cunku.