Pınar Güzel
New member
Amin ..rabbim hepimize güc versin..bu esaretten kurtulamıyorum.onaramadıgım yanlarımla yakıyoeum evladımı..oyle anneler görüyorum.sesi rahmetle süslü.sakin.tane tane konusup .evladına tesir ediyor .gecen yıl bir olay yaşamıstım.sitenin bahcesinde komsuyla karşılastım.3 evladı var.oglu o yıl teogda ful cikardı.tebrik ettim.izliyorum cocuklarına nasıl davranıyor die.kızının biri8 yaslarında digeri 4 yaslarında.buyuk kızı telefon istiyor.veriyor ama sık sık bittimi annem işin die soruyor.kücuk kızı boynundaki kolyeyi asıliyor asılıyor...allahım ben deliriyorum izlerken kadın hala tebessümle kızının yuzüne bakıyor.kolye sonunda kırıldı.kadının sesı o kadar rahmetle süslüki asılınca kırıldı kızım dedi....)ben orda coktân yapma kızım canım yandı asılma derdim.büyük kızada telefon yok sana bitirip getiremedin bir türlü derdimm...allahım bu nasıl sabırdır.sonra sohbeti bir sekilde kadının cocukluguna getirdim.annesi cok sewgi dolu bir hanimmıs.ahh cocuklugum ahhhh gençligim.....ve sonra birde ahhhh anne..dedim.başka ne diyebilirdim..
Hepimizin şikayeti aynı malesef. Ne kadar özendim anlattığınız anneye. Tamda olmak istediğim gibi..