Kitap Paylaşmak İstermisiniz?

Betül

New member
Merhaba evimde Adem Güneş kitapları bulunuyor , Adem Güneş kitaplarını karşılıklı değiştirmek istiyorum siz bana Kitap hediye ediceksiniz bende size kitap hediye edeceğim :) Kargo ile size kitabı göndereceğim 5 tl ye kargoyu gönderebiliyorum. Ben Gönderdiğimde kargo ücretini 5 tl siz ödersiniz Siz bana gönderdğinizde vereceğim kod ile sizde bana 5 tlye göndermiş olursunuz yani 5 Tl ye kitap sahibi olmuş oluruz :)

Güncel Kitaplardan Hoşlanıyorum

Mustafa Armağan
Yavuz Bahadıroğlu
Kadir Mısırlıoğlu
Abdullah Çiftçi

Bu yazarların kitapları olabilir veya öneriniz varsa Takas için neden olmasın değerlendirebilirim.

Ekli dosyalar

• 20180904_155447.jpg
    20180904_155447.jpg
    89.7 KB · Görüntüleme: 5
  • 20180904_155413.jpg
    20180904_155413.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 4

Nfs

New member
Bende Yavuz bahadiroglunun muhteşem Süleyman ve Fatih sultan Mehmet kitabı ile Mustafa armağanın küller altında yakın tarih kitapları var . Eğer elinizde yoksa takas edebilirim

kardelen2389

New member
Ben Türkçe öğretmeniyim fazlaca roman var tabi İskender Pala Nazan Bekiroğlu vs.... Güncel olanlarının resmini çektim de ekleyemedim.

Güzel bir fikir olmuş tebrik ediyorum Betül hanım. Ben kendi kitaplarımı takas edeceğimi zannetmiyorum ama ihtiyacı olana istediği kitapları alıp gönderebilirim. Kardelen hanımcığım siz bana liste gönderecektiniz, türkçe öğretmeniymişsiniz bence gönderin...

Betül

New member
Bende Yavuz bahadiroglunun muhteşem Süleyman ve Fatih sultan Mehmet kitabı ile Mustafa armağanın küller altında yakın tarih kitapları var . Eğer elinizde yoksa takas edebilirim

Tamam bu kitapları alabilirim, Bende size istediğiniz kitabı göndereyim:) Hemen yarın veririm size bana özelden adres atabilirmisiniz. Burayada hangi kitaplari isterseniz onlari yazın kimler hangi kitabi almis görsün

Betül

New member
Güzel bir fikir olmuş tebrik ediyorum Betül hanım. Ben kendi kitaplarımı takas edeceğimi zannetmiyorum ama ihtiyacı olana istediği kitapları alıp gönderebilirim. Kardelen hanımcığım siz bana liste gönderecektiniz, türkçe öğretmeniymişsiniz bence gönderin...

Teşekkür ederim size su kitap ihtiyacım var deyip kimse kitap isteyemez... Malesef...

Betül

New member

Konuyu başka yöne saptırmak istemiyorum ..Yasak değil tabikide , İhtiyaç yani Zaruret olmadıkça insanlar birşey talep etmek zillet mi desek veya nasıl ifade edilir çok zordur birşey istemek çok zordur kolay bir durum değil. Yoksa sizin maksadınızda olumsuz bir durum yok... Kitap İhtiyacı olan size ihtiyacınıda söyleyeceğini zan etmiyorum. :)

Şunu derseniz sevdiğiniz kitaplar vardır :) 20 Adet Sıralarsanız kim hangi kitabı isterse göndermek istiyorum bu çok hoş bir durum olur Selamlar

Konuyu başka yöne saptırmak istemiyorum ..Yasak değil tabikide , İhtiyaç yani Zaruret olmadıkça insanlar birşey talep etmek zillet mi desek veya nasıl ifade edilir çok zordur birşey istemek çok zordur kolay bir durum değil. Yoksa sizin maksadınızda olumsuz bir durum yok... Kitap İhtiyacı olan size ihtiyacınıda söyleyeceğini zan etmiyorum. :)

Şunu derseniz sevdiğiniz kitaplar vardır :) 20 Adet Sıralarsanız kim hangi kitabı isterse göndermek istiyorum bu çok hoş bir durum olur Selamlar

Kaç kere okudum yazınızı acaba anlamadım mı diye... Benim tarzımdaki bir öneri ihtiyaç dışıysa sizin Dediğiniz tarzdaki bir öneri ihtiyacın dışının dışı olur. Lükstür. Ve benim mantığımla baktığımda sizin bakış açınızla iki öneri de aynı zillet kapısına(!)çıkar. Bir şey istemenin zor olması insanın nefsiyle alakalıdır. Teklif varsa, istenilen şeyde zillete düşülmez. Durduk yere istemek belki biraz problemlidir. Saptırmak değil bence güzel Şeyler Konuşuyoruz.

Betül

New member
Kaç kere okudum yazınızı acaba anlamadım mı diye... Benim tarzımdaki bir öneri ihtiyaç dışıysa sizin Dediğiniz tarzdaki bir öneri ihtiyacın dışının dışı olur. Lükstür. Ve benim mantığımla baktığımda sizin bakış açınızla iki öneri de aynı zillet kapısına(!)çıkar. Bir şey istemenin zor olması insanın nefsiyle alakalıdır. Teklif varsa, istenilen şeyde zillete düşülmez. Durduk yere istemek belki biraz problemlidir. Saptırmak değil bence güzel Şeyler Konuşuyoruz.

Şuan bu yaptığım 1. Katman :) Aynen ben Lüx olanı yapıyorum şuan güzel olanı basit olanı masrafısz olanı 2 tarafıda memnun edecek bir paylaşım İhtiyacın dışının dışı doğrudur.... 2. Katman Ücretsiz Kargo ile Listemde bulunan kitapları paylaşacağım :) İnşallah Yapabilirim.

Vehbi Vakkasoğlu
Sema Maraşlı

kardelen2389

New member

Siz okumadığınız kitaplar olmasın deyince göndermedim bende. Okumak istediğim kitaplar var henüz okumadım.