elimden geldiğince geniş rahat alıyorum. mesela eski pijamaları vardı artık yırtılmış . arkasından bakınca öbür tarafı görüyordu. neyse ikna oldu üstünü çöpe attı ama alt yırtılmadığı için onu da giyiyor. giiynmesinde yardım istemiyor. çekmecesinden alıp giyiyor. eşim diyor ki bütün kıyafetleri al gardolabın üzerine koy. o zaman da benden istiyor. bende pek uzun boylu değilim sandalye al çık. benden görünce de o deniyor

bence ilgi istiyor benden. oysa yavrum benim anne kendide değil ki. ruhen toparlıyorum kendimi biraz ha gayret diyorum yine bir patlak. tek başına toparlancak bir durum değil.
Sebebini bulmuşsunuz siz. Zaten Rümeysa hanım da buna dikkat çekmeye çalışmıştı. Bu sizi neden rahatsız ediyor bu sebebe yoğunlaşin.
Onarım çok elzem annelikte gerçekten.
önce anne kendini rahat hissedecek ki evde işler yoluna girsin çocuklar rahat bir şekilde büyüsünler. Evet onarımla her şey güllük gülistanlık olmuyor ama çocukların birçok haline gülüp geçebiliyoruz. Bence bu çocuk ruh sağlığı açısından çok önemli bir şey.
benim de onarımdan önce oğlum sürekli tuvaletini kaçırıyordu ve her gün 2 makine çamaşır yıkamak zorunda kalıyordum bütün kıyafetlerini neredeyse bir günde kirletiyor du çok bunalmıştım. Şimdi de kaçırıyor ama nadir, bazı günler hiç.
Öncelikle şunu tavsiye ederim size:
Bırakın çocuğun kıyafetini ev işini çamaşırı ıvır zıvırı ve kendinizi onarmaya odaklanın.
İmkanınız varsa bir uzmandan yardım almanız işinizi çok kolaylaştıracaktır. Yoksa
çok faydalı onarım sayfaları var Adem hocanın Pedagoji Okulu videoları var radyo arşiv ses kayıtları var.
Şiddet le tavsiye ederim