gizembetül
New member
Hayirli gunler kizim 45 aylik 1 ay snra kardesi olacak ins karnimi opuyor beraner karnimdaki kardesiyle konusuyoruz kardesine top ataraknoyun oynatiyor arabasini karninda suruyor kardesmle oyun oynuyotum diyor karnima surekli cingirak koyuyot kardesim sen bunlarla oyna diyor kulagini dayayip kardesini dinliyor hayaller kuruyot bebegi var yeni dogan bebek boyunda kardesini canlandiriyor kardesim kardesm diye seviyor hersey normal ama bebbege kiyafet alındığında kizima da aldigim halde bana az aldin diye agliyor sayiyoruz bak ayni sayida aldim diyorum ikna olmuyor bebegin kiyafetlerini yikayip petege asinca gizlice yere atip uatune basiyor sen kardesim dogunca beni sevmeyeceksin diyor anlatiyorum anneler babalar cocuklarini ayni sever dyorum abimle kendimden gorumcemle esimden ornek veriyorum ama ikna olmuyor icin icin cok uzuluyor yanimizda yatmaya basladi bebegn emzigini flan istedi hic itiraz etmedim hicbirseyini esirgemedim kiyafetlerini bebeklerine gydrmek istedi beraber gydrdik nasil bir yol izlemeliyim lutfen yarfim edin 4 haftamiz kaldi ins cozmem lazim