Kizim surekli hasta oluyordu

Melekbengisu

New member
Merhabalar kızım dogdugundan buyana cok agliyordu kolik dendi vs sonra hasta olmaya basladi enfeksiyon geviriyordu 5 ayliktan 2 yasina kadar 12 kere antibiyotik icti :( haliyle zorlamalar oldu o donemlerde cok yorulduk ikimizde . Ilaci icirirken ozur dileyerek icirdim dr a girdigimizde aglasada anlattim agzinin acmasini vs. Ama cokkkk yoruldum. Alerjik oldugunu dusunerek ek gidayida baslayamadim kabariyordu o yuzden sut icmiyor peynir yogurt yemiyor. Pfapa teshisi kondu periyodik atesmis bunun anlayana kadar zor asamalardan gectik:( simdi sivi gidalari ve yogurt kabul etmiyor. Hastaliklarina takilarak istedigim gibi buyutemedim cunku 10 gunde 1 atesi cikiyordu. Simdi yemek ve cikolata konusunda nasil davranicm cikolata yemek istiyor surekli krize giriyor.kabiz da oluyor ve fitil verme diye agliyor. O an neler yapmaliyim

nrglaydin

New member
Merhabalar,
Beni en çok son cümlenizdeki “fitil verme nolur “ diye ağlıyor dediğiniz cümle yaraladı. Bildiğim kadarıyla fitil ilaç içemediği için bebeklere uygulanıyor fakat kızınız şurup içebilmeyi bırakın bunu ifade edebilecek kadar büyümüş fitile neden devam ediyorsunuz bunu asla zorla yapmayın lütfen😓 fiziksel sağlığının yanında ruhsal sağlığını düşünerek mücadele etmişsiniz maaşallah çok güzel benim de maalesef iki haftada bir hasta olan hatta ikinci hafta dolunca bugün yarın gelir hastalık nasılsa diye doktordan eşimle peşin peşin randevu almışlığımız vardır. Bende sizin gibi çok yorulmuş artık hastalığı bir taraftan psikolojik Zarar görmesin çabaları bir taraftan epeyce zorlanmıştım. Şuanı anlatayım size. Oğlum 4 yaşında kan alınması gerek alıyorum küçük adamımı karşıma oğlum kan almak ne demek biliyor musun diye başlayıp her şeyi anlatıyorum şimdi senden de kan alınacak diye bitiyorum tamam diyor kolunu açıyor kan nasıl alınır inceliyor ağlamıyor teşekkür edip çıkıyor odadan muayene ilaç içme bahsetmeyeyim artık maaşallah diyelim bu zorlu çabanın sonu selamet anneler yılmayın tohumlarınızın meyvesini toplamak her yaşadığınız ana değecek. Sevgilerimle. Buarada bağışıklık kuvvetlendirmek için bitkisel karışımlar yaşlarına uygun araştırmanızı ilaca daha az tabi olup RABBİN doğal ilaçlarından nimetlerinden faydalanmanızı öneririm.