Kotuyum

zöhre

New member
Gunlerdir care arayisi icindeyim.kah buraya yaziyorum.kah etrafima sariyorum. Bi cozum arayisindayim.bunaldim.daraldim.iki cocukla bas edemiyorum.. Nasil buyuyecek bunlar.tukeniyorum..

Atıfınannesi

New member
Tmm dinleyecegim insallah. Tsk ederim. ;(((

Bir de bunu lütfen Bağırmayan Anneler / Bağırıp çağırmadan çocuk büyütme teknikleri / 4.Program - YouTube ama iyi bir anında eşinize de izletirseniz çok iyi olur. Biz anneler neden bu kadar daraldık, nden bu kadar belki öfkeliyiz, sabırsırız bunu o kadar güzel anlatıyor ki burada eşlere çok görev düşüyor. O yüzden önce siz sonra eşiniz izleyin inşallah kardeşim. Ben eşimle geçenlerde izledim, sabah kalktık h.sonu kahvaltı hazırlıyordu :)))

zöhre

New member
Bir de bunu lütfen BaÄŸırmayan Anneler / BaÄŸırıp çaÄŸırmadan çocuk büyütme teknikleri / 4.Program - YouTube ama iyi bir anında eşinize de izletirseniz çok iyi olur. Biz anneler neden bu kadar daraldık, nden bu kadar belki öfkeliyiz, sabırsırız bunu o kadar güzel anlatıyor ki burada eşlere çok görev düşüyor. O yüzden önce siz sonra eşiniz izleyin inşallah kardeşim. Ben eşimle geçenlerde izledim, sabah kalktık h.sonu kahvaltı hazırlıyordu :)))

Merak ettim simdi.