HeM
New member
merhaba kızım üçbuçuk yaşında mahremiyet eğitimi kitabını henüz okumadım ve mahremiyet konusunda çokça yanlış eksik şeyler yaşadık sanırım telafi ete şansımız var mı ne yapabiliriz? kızımı ilk günden beri babası yıkıyor bazen de babannesi (ben cesaret edemiyorum) tuvalet eğitimini de baba verecek bugüne kadar eşim babanne kreş öğretmeni altını değiştirdi altı değişirken dayı anneanne dede..vs yanında bulunanlar oldu daha geçen gün altını değiştiriyodum dayı geldmeye yeltendi gelmeeee özel dedim yadırgadı üst baş değişirken de aynen 1 yaşına kadar doktor kontrollerinde doktor hep bezini çıkarıp emeklemeye başladığından beri tuvalete hep beraber gittik tuvalet öözel bölgelerini kontrol etti zeldir herkes tek başına girer ve kapıyı kapatır büyüyünce sen de öyle yapacaksın türü şeyler söyledim ama kapıyı kapatama izinn vermedi ben tuvalete girdiğimde beni izledi hala da öyle... başkaları onu sevmeye öpmeye çalıştığında karşı koyduğunda izinsiz öpülmekten hoşlanmıyor diyorum ama bunu herkese diyemiyorum da ya da ben diyene kadar çocuğumu kucaklayanlar oluyor... kitabı alıp okuyacağım ama bugüne kadar ki yanlışları düzeltme şansım var mı ne yapabilirim? diye sizlere danışmak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler