Maltepe de çocuk dostu eğitimcileri olan anaokulu

Dilekakn

New member
Merhaba oğlumun gecen sene ki anaokulu deneyimi pek de iyi gecmedi 4 yasini 4 ay gecti bu sene anaokuluna gondermek istiyorum ama oglum ortamlara cok zor alışan zor bi çocuk 😔 anaokullarina ordaki ögretmenlere guvenmek cok zor maltepede bildiğin iyi bi anaokulu var mi yardimci olursaniz çok sevinirim burdan başka danisip soracağim kimse yok

esozmen

New member
merhaba bende maltepede oturuyorum oğlum 4 yaşında nisan ayında günhan kolejine başladık ve çok memnunum görüşmenizi,görmenizi öneririm.Bu okula geçmeden önce gülen yunus anaokuluna gidiyordu oğlum ve memnun kalmadığımız yönleri vardı şimdi iyiki almışım diyorum oğlum yeni okulunda çok mutlu severek gidiyor.

Dilekakn

New member
merhaba bende maltepede oturuyorum oğlum 4 yaşında nisan ayında günhan kolejine başladık ve çok memnunum görüşmenizi,görmenizi öneririm.Bu okula geçmeden önce gülen yunus anaokuluna gidiyordu oğlum ve memnun kalmadığımız yönleri vardı şimdi iyiki almışım diyorum oğlum yeni okulunda çok mutlu severek gidiyor.

Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim keske bu tarz okullari biraz daha maddi olarak uygun yapsalar ne olurdu acaba
Montessori egitimi veren bir cok okullada gorustum ama çok pahali oldugu icin tercih edemedim maltepe zumrutevler de serpil sahinoglu anaokuluna gidicek ali mirza bulmiyorum duydunuz mu bilenlerden cok iyi yorum aldim okul muduru de anlattigi kadariyla cocuk dostu biri :) hatta eside adem gunesi takip ediyormus umarim iyi olur.. yavrum icin yanlis bi secim yapmamisimdir

esozmen

New member
bende zümrütevlerde oturuyorum ama hiç duymadım okulun adını umarım yavrunuz ve sizin için herşey güzel olur :)

Dilekakn

New member
bende zümrütevlerde oturuyorum ama hiç duymadım okulun adını umarım yavrunuz ve sizin için herşey güzel olur :)

Ne kadar guzelll zumrutevlerde oturmaniz ne guzel olur tanişsak hasbihal etsek :) bende dogdum dogali burdayim ama okulun adini hic duymamistim 10 yillik bi okulmus insallah hayirli olur :)