Merak

Sdsmz

New member
Merhaba . 2012 doğumlu bir oğlum var iki senedir kreş eğitimi aliyor. Yaklaşık olarak 3 yaşından itibaren sürekli cinsel istismar la ilgili bilgi veriyorum ve bu konudaki hassasiyetinin hassasiyetinin de farkında. Yalnız dün bir kiz bir erkek olmak üzere iki sınıf arkadaşı ve anneleriyle bir araya geldik . Biz annelerin bir anlık boslugumuzda diğer arkadaşı istemiş ve birbirlerine özel bolglerini göstermişler. Bu durumda ne yapmalıyız nasıl bir tutum sergilemliyiz ?

Afacannn

Banned
merhaba . 2012 doğumlu bir oğlum var iki senedir kreş eğitimi aliyor. Yaklaşık olarak 3 yaşından itibaren sürekli cinsel istismar la ilgili bilgi veriyorum ve bu konudaki hassasiyetinin hassasiyetinin de farkında. Yalnız dün bir kiz bir erkek olmak üzere iki sınıf arkadaşı ve anneleriyle bir araya geldik . Biz annelerin bir anlık boslugumuzda diğer arkadaşı istemiş ve birbirlerine özel bolglerini göstermişler. Bu durumda ne yapmalıyız nasıl bir tutum sergilemliyiz ?

merhaba oğlum henüz o eğitimi alma çağında değil bende çok araştırıyorum merak duygusunu uyandırmadan nasıl eğitimini verebiliriz diye birkaç animasyon izledim bu konuyla ilgili kesinlikle özel bölgelerini bir başkasına açma oyun derse bile açma çünkü özel bölgelerle asla oyun olmaz oynanmaz böyle söyleyenleri hemen bana söyle şeklinde söylemeliyiz

Moderatör tarafında düzenlendi: