Selam sevgili anneler.oglum 5.7 aylik.kalem tutmaya basladigindan beri hep sol Elin kullandi.Oğlum solak hala oyle sol elle yazi yaziyor,resim ciziyor ,makas kullaniyor ve s.ama bizim asil sikintimiz yemek.nerdeyse 3 seneden fazla oldu sag Elle yemeye alissin diye ugrasiyoruz.oglum senin icin sagla yemek zor anliyorum ama sagla yemen lazim.gecenlerde anaokulndan geldi yemek yiyoruz solla yiyor el degistirmesini soyledim diyorki ama ogretmenim dediki hangisi kolayina geliyorsa onu kullan.3 sene ugrastigimiz bina ogretmenim 1 cumlesiyle sarsildi Adem hocanin dedigi gibi ogretmen gercekten insanin hayatinda Anne babadan sonra en etkili kisi.solaklarin solla yemesi icin dinimizde izin varmi diye arastirdim ama okudugum makalelerin hepsinde olmaz diyor kucuklukten sagla yemeyr alismasi lazim.bilgisi olan arkadaslar fikirlerin yazarlarsa sevinirim.birde oglum harfleri rakamlari yazmaya basladigindan bu tarafa dikkatimi ceken biseyler var.oglum bazi rakam ve harfleri ters yaziyor.mesela 3,6,9,4 u ters yaziyor ama her zaman degil.veya 13 yazacak ama 31 yaziyor.harflerden de ters yazdigi oluyor S harfi mesela.disleksi konusun arastirmadim daha ama oyle olma ihtimali varmi acaba?sevgiler