oğlum

Ozuminalp

New member
Merhaba herkese...15 aylık oğlum ağladığinda babasına gidiyor..onun arkasından ağlıyor ve genellikle onunla oynamak istiyor..beni ise uyku zamanı arıyor genel olarak...bu durum son iki aydır ortaya çıktı.daha önce böyle değildi..5 yaşinda bir kızım daha var..ve basķın bir karakteri var..oğlumla tek başıma iletişim kurmam zor oluyor kızım nedeniyle...her sürece kendisi de katılıyor..ben oğlumla pek başbaşa vakit geçiremiyorum...acaba oğlum bana değil de babasına mı baglandı..bu durum çok canımı sıkıyor...cevaplarsanız sevinirim...

Bezbebek

New member
Oğlunuzun altını kim değişiyor? Mama alıyor mu? Alıyorsa kim yediriyor? Kim uyutuyor? Emzirirken gözlerine bakıp gülümsüyor saçını kulağını..vs. Seviyor musunuz? Kıyafetlerini değişirken gözlerine bakıp gulucukler ile oyunlar oynuyor musunuz? Kendinizi nasıl bir anne olarak tarif edersiniz?
Bu sorular cevaplanınca aşağı yukarı belli olur :)

kardelen2389

New member
Oğlunuzun altını kim değişiyor? Mama alıyor mu? Alıyorsa kim yediriyor? Kim uyutuyor? Emzirirken gözlerine bakıp gülümsüyor saçını kulağını..vs. Seviyor musunuz? Kıyafetlerini değişirken gözlerine bakıp gulucukler ile oyunlar oynuyor musunuz? Kendinizi nasıl bir anne olarak tarif edersiniz?

Benim oğlum daha da büyük ve her ihitiyacında beni istiyor babası bir çorap bile giydirsin istemiyor 28 aylık fakat son bir haftadır bakıcımıza gitmek istiyor bakıcı alt katta . gereksiz bi endişe mi bilmem ama mesela tamam desem sende gel diyor misafir var olmaz sen git istersen diyorum bensiz gidiyor ya da geçen okuldan eve geldim komşu anne gitmesin dedi anne sende otur dedi ama normalde eve gelmesin isterdi . canım sıkılmadı değil

Ozuminalp

New member

bütün bakımlarını ben yapıyorum... emzirirken seviyorum ama bu günlerde pek oyun oynayamiyoruz..dışarı oynamaya babası çıkarır. evde de ben mutfak işleriyle filan uğraşirken babası ilgilenir...acaba oynamadıgim için mi babasına yöneldi?
biraz sinirli bir yapım var..iki çocuk ve evin bütün sorumluluğunu üstlenmek ağır geliyor sanırım.bazen tahammülüm kalmıyor geriliyorum...

Bezbebek

New member
Bakımını yapan ve sakin geniş bir anneyle olan çocuk bağlanır.
Sinirli yapım var dediniz tahammülüm az dediniz acaba orda bağlanmaya zarar geldi mi?!
Onarımı denediniz mi? Tahammülü artırıyor.
Bi de eşiniz acaba çocukla siz ilgilenirken ev işlerinde yardım etse olabilir mi?!
Ben de 3 çocuk annesiyim. 3ü de küçük. Dediginiz gibi evin tüm sorumluluğu benim üstümde. Zor bir durum anlıyorum. Ah eşler biraz duyarlı olsa..