Yeni mezun olmuş bir sınıf öğretmeniyim. Sınıf içi kuralları belirlerken neye dikkat etmem lazım ? Sınıfta söz almadan konuşan bir öğrencim var. Buna müsade etsem, diğerleri de aynı anda konuşmaya başlıyor. Bu da derste kargaşaya dönüşüyor. Nasıl müdahale etmem daha etkili olur?
merhabalar bnde ustun zekalilar sinif ogretmeniyim.ogrencilerimle ilk dersimizde soyle baslamistik...drama yetenegimizi burada kulanacagiz

tabii...>>eve gidiyorsunuz karniniz cok ac aklinizdan birsuru yemek geciyor annem ins sunu yapmistir ins bunu yapmistir burada ogrencilere soruyorum annenin ne yapmasini isterdin lezzetli lezzetli bi sayiyorlar ki gormeniz lazim

burada tonlama olmazsa olmaz seninde canin cekmeli olsada yesem...sonra annen kapiyi aciyor birbirinize sariliyorsunuz arka tarafa birde baktinizki o da nee kocaman bi masa ustunde saydiginiz yiyeceklerin hepsi var tam elinizi uzattiniz yuyeceksiniz kiiii akliniza geliyor elimi yikamadim uzerimi degistirmedim yikamazsam kirli kirli mi yiyeyim lezzetini tam alamam...himmm yemege boyle hazirlikli gelmek neyin nesi acaba??yemegin kurallari yaniii lezzetli yemek yiyebilmek icin el yikamak geeekiyoor...pekiiii simdi dersimize donersek lezzzzzzetli bir ders islemek icin neler yapmaliyiiizz?burada kurallari ogrenciler soyluyor bnde kabuk ediyorum ...buyuk bir farkindalik kazaniyorlar diye dusunuyorum,yardimci olabilmisimdir ins

Allah yardimcin olsuuuunn