sirkeli su ile temizlik nazara iyi gelirmi

Betül

New member
Merhaba arkadaşlar

Temizlik için çoğu yerde duydum bunu evin temizliği sirkeli su ile yapınız diye ama beyinlerimiz veya nasıl desem algılarımız ölüm uykusunda olduğu için bizler için kolaylık olan camsil ve diğer reklam ürünlerine gidiyoruz sevgili arkadaşlar sirkeli su ile temizlik nazara iyi gelir mi bu konuyu çok merak ediyorum bu konularsa bilgi verebilirmisiniz. sirke ile evi temizlemek işe yarıyor mu ?

Merhaba arkadaşlar

Temizlik için çoğu yerde duydum bunu evin temizliği sirkeli su ile yapınız diye ama beyinlerimiz veya nasıl desem algılarımız ölüm uykusunda olduğu için bizler için kolaylık olan camsil ve diğer reklam ürünlerine gidiyoruz sevgili arkadaşlar sirkeli su ile temizlik nazara iyi gelir mi bu konuyu çok merak ediyorum bu konularsa bilgi verebilirmisiniz. sirke ile evi temizlemek işe yarıyor mu ?

Merhaba, kaynağını net hatırlamıyorum ama nazar, büyü vs için sirkeli suyun koruyucu olduğunu ben de biliyorum ve uygulamaya çalışıyorum. Sinem hanımın dediği gibi sünnet zaten. Bir de kendi yaptığım bir uygulama da şu ki, bir şişe sirkeye boş bi anımda okuyabildiğim kadar nas felak ve ihlas surelerinden okudum, onu banyoya koydum kızımı en son banyodan çıkartmadan bir kaba bi kaç damla atıp son su olarak kullanıyorum. Hem temizlik hem de bu bahsettiğimiz olumsuzluklardan korunmak adına, sizlere de tavsiye ederim.
Sevgiler..