Sistit için çözüm önerileri

Sümeyyeee

New member
Hayırlı geceler arkadaşlar benim bi arkadaşım ciddi derecede idrar yolu enfeksiyonu kapmis o kadar kendine dikkat etmiş ilaç kullanmış çaresini bulamamış doğal yöntemlerle etkili bi ilaç varımdır bildiğiniz

Esila Esila

New member
Hayırlı geceler arkadaşlar benim bi arkadaşım ciddi derecede idrar yolu enfeksiyonu kapmis o kadar kendine dikkat etmiş ilaç kullanmış çaresini bulamamış doğal yöntemlerle etkili bi ilaç varımdır bildiğiniz
İbrahim Saracoglunun bu sorunlar icin kürleri var netten arastirirsa arkadaşınız eğer bu kürler baya faydali oluyor.

Gamzelim

New member

sistit bende de var malesef bendeki de kronik hemde. ne kadar antibiyotik kullansam da kendini bir sure sonra tekrar ediyor. buradaki arkadaslar da yazmışlar İbrahim saraçoğlu nun karnabahar kuru var o uygulanabilir. mutlaka denesin faydası oluyor. bır de en onemlı hususlar dan birisi ayaklarını sıcak tutmak oturduğumuz zaman oturduğumuz yerin sıcak olmasına dikkat etmek bunların aksi durumunda tetikliyor artırıyor. Ben bunları uyguladım baya fark ettı ilaç kullanmıyorum artık.... ama su eczanedeki meyve suyu tarzı ilaç bilmiyordum ögtendıgım ıyı oldu denerim belkı....