wellgro preleo bebek arabası yorum

mamak

New member
Yakın bir zaman sonra bebek arabası düşünüyoruz sevgili arkadaşlar araçlarda otobüslerde gezmeye giderken rahatlık bakımından hangi bebek arabasını almak gerekiyor siz ne kullanıyorsunuz ? wellgro preleo bebek arabası yorum yapabilecek var mı ne düşünüyorsunuz ?

Ecem

New member
Yakın bir zaman sonra bebek arabası düşünüyoruz sevgili arkadaşlar araçlarda otobüslerde gezmeye giderken rahatlık bakımından hangi bebek arabasını almak gerekiyor siz ne kullanıyorsunuz ? wellgro preleo bebek arabası yorum yapabilecek var mı ne düşünüyorsunuz ?

Hic kullanmadik diyebilirim.sevmedi hic.en ucuz,en hafif,en yer kaplamayan neyse onu alin.bastonlar cok mantikli.cogu zaman yalniz disari cikiyoruz ve bebegimi tutucam,bebek arabasini mi acicam,binadan indiricem sasiriyodum.en kolay olanini alin.

porti

New member

Merhaba
Biz esimle cok düsündük bebek olmadan önce. Esim kaliteli olmasi taraftariydi. Tavsiye üzerine internetten ikinci el baktik cünkü kaliteli bebek arabalari pahali ve eskimiyor. Iyi ki kaliteli travel tipi büyük yayli bir araba almisiz hem de uygun fiyata. Yollar cok düzgün olmasina ragmen baston tipi araba ile ( baston tipi de aldik sonradan yolculuk icin) arasinda hem bebek hem süren icin cok büyük konfor farki var. Kanguru da vardi fakat ben 6. ayindan sonra tasimakta zorlandim.
Bir de ne kadar sıklıkla kullanacaginiz da önemli. Ben her gün mutlaka cikiyorum bütün islerimi yürüme mesafesinde yapabiliyorum.

Son düzenleme: