Merhaba arkadaslar. Ofke kontrol vebcocuklukta guvenli baglanamama gibi sorunlari olan bir anneyim. Oglum 5 yasinda. Yakin zamanda bir oglum da olacak insallah. Sorunlarimla basedebilmek icin elimden geleni yapmaga calisiyorum. Esimle birlikte psikologa, aile terapisine vs gidiyoruz faydasini da goruyoruz cok sukur. Adem Gunesin derslerini dinledim, ihtiyac olunca tekrar dinliyorum, bir cok kitabini okudum ve okumaga devam ediyorum. Calistigim icin yalitim onarim surelerine harfiyen uyamasam da kendimi sakimlesdirmek adina bir seyler yapiyorum. Bir seyi merak ediyorum yeni doagacak olan oglumla sadece kendimi ona vererek onarim yapabilir miyim? yalitim suresinde dikkat edilecek seylere zaten uzun bir suredir dikkat ediyorum. Sosyal medya, haber takibi yok, tv yok. Su anda izinde oldugum isle ilgili de bilgi yukum yok. En cok actigim site burasi. Burdan da oykulerden etkileniyorum bence. Oglum dogduktan sonra buraya da giremicem muhtemelen. Sizce sadece kendimi ona birakarak kendi bebekliyim ve cocuklugumda yasadigim eksiklieri tamamlaya bilir miyim. Hepsini teker teker buldum sayilir derdlerimin nedenlerini.
Bebeyimle daha da sakinleseceyimi umuyorum. Olabildigince uzun bir izin kullanmak istiyorum. Sizce mumkun mu?
Bebeyimle daha da sakinleseceyimi umuyorum. Olabildigince uzun bir izin kullanmak istiyorum. Sizce mumkun mu?