arkadaşlar merhabalar. 38 aylık bir oğlum var. oğlum bu aralar dondurmaya çok düşkün. dün akşam yemeği gitmiştik arkadaşlarla beraber. normalde oğlum öyle herkesin kucağına gitmez. önce biraz tanır sonra yaklaşır. ama dün arkadaşlar sana dondurma alıcaz gel deyince hemen gitti. içimi hemen korku sardı. bu aralar zaten çocuklar ilgili olaylar cinayetler çok gündemde hemen aklıma onlar geldi. acaba bir hata mı yaptım mahremiyet eğitimini verirken. böyle durumda ne yapmalıyım sizce... eşimin arkadaş çevresi hep gel sana çikolata alıcaz dondurma vericez diye severler... gerçekten zaman çok kötü çok korkuyorum...
bide oğlum bazen genital bölgesini elliyor yada çıplak geziyor. bende böyle gezilmez ayıp diyorum. ayıp kelimesini çok kullanıyorum. hatta oğlum kendisi de bazen ayıp ayıp diyor. yanlış olduğunu biliyorum.bunu nasıl düzeltebilirim. ayıp kelimesi yerine ne kullanabilirim...
bide oğlum bazen genital bölgesini elliyor yada çıplak geziyor. bende böyle gezilmez ayıp diyorum. ayıp kelimesini çok kullanıyorum. hatta oğlum kendisi de bazen ayıp ayıp diyor. yanlış olduğunu biliyorum.bunu nasıl düzeltebilirim. ayıp kelimesi yerine ne kullanabilirim...
Son düzenleme: